1
آلبوم عكس سوالات متداول تابلو اعلانات ارتباط با ما نقشه سایت گروه هاي درسي نمای اصلی

سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی

بسته آموزشي
دستورالعملها و بخشنامه‌ها
پرسش و پاسخ
جهت غني شدن سايت يكي از گزينه هاي زير را انتخاب نماييد:
دانش آموز هستم
معلم هستم
اولياي دانش آموز هستم
دانشجو هستم
كادر آموزشي هستم
ساير

معرفی دفتر تألیف كتابهاي درسي ابتدايي و متوسطه نظري

دفتر تألیف كتابهاي درسي ابتدايي و متوسطه نظري یكی از دفاتر اصلی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است كه وظیفه ی برنامه ریزی و تالیف كتب درسی دوره های مختلف تحصیلی شامل : ابتدایی و متوسطه را در سطح آموزش و پرورش برعهده دارد. دراین دفتر 13 گروه برنامه ریزی درسی زیر نظر مدیركل و دو معاون وی كار برنامه ریزی درسی ، تالیف كتب و اصلاح برنامه های درسی را انجام می دهند.

به منظور آشنایی با ساختار تشكیلاتی دفتر تألیف كتابهاي درسي ابتدايي و متوسطه نظري اینجا كلیك كنید.

پیش نویس اولیه کتاب های درسی پایه دهم متوسطه

پیش نویس کل کتاب عربی زبان قران- رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک افزوده شده است. (13/02/95)

سرفصل كتاب درسي تاريخ 1؛ ايران و جهان در عصر باستان افزوده شده است. (13/02/95)

اهداف، نشانه هاي تحقيق و سطوح عملكرد دروس كليه پايه هاي ابتدايي