كتاب تفكر و سواد رسانه‌اي سال آينده اصلاح مي‌شود

رئیس سازمان پژوهش در گفت و گو با پانا:کتاب تفکر و سواد رسانه ای سال آینده اصلاح می شود

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از اعمال اصلاحات کتاب تفکر و سواد رسانه ای و توزیع آن در سال تحصیلی 97_96 خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، در پاسخ به این سوال که آیا کتاب تفکر و سواد رسانه ای برای سال تحصیلی آینده اصلاحاتی دارد؟ اظهار کرد: هر سال که کتاب های درسی را توزیع می کنیم اجرای آزمایشی برای سال اول آن در نظر می گیریم.

وی ادامه داد: در سال اول اجرای آزمایشی کتاب درسی نظرات منتقدان، معلمان، کارشناسان و صاحب نظران دریافت شده و انتقاداتی که وارد است را برای اصلاحیه در کتاب های درسی دانش آموزان اعمال می کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بیان کرد: در خصوص کتاب تفکر و سواد رسانه ای که برای اولین سال تولید شده بخشی از اصلاحات برای رفع مشکلات آن اعمال می شود.

محمدیان افزود: پس از اعمال اصلاحات در این کتاب، سال تحصیلی 97_96 کتاب تفکر و سواد رسانه ای برای توزیع بین دانش آموزان آماده خواهد شد.