به‌ زودی کارگروه قرآن تشکیل می‌شود تا نقشه راهی برای مدارس تهیه کند

وزیر آموزش‌وپرورش در دیدار با رئیس و اعضای فراکسیون قرآنی مجلس شورای اسلامی، گفت: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته در آموزش‌وپرورش برای آموزش قرآن به دانش آموزان، مهارت قرآنی دانش آموزان فارغ‌التحصیل، در سطح قابل قبولی نیست.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، عصر امروز سیدمحمدبطحایی در جلسه مشترک رئیس و اعضای کمیسیون قرآنی مجلس شورای اسلامی که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با تبریک ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: دبیرخانه آموزش عمومی قرآن در آموزش‌وپرورش قرار دارد و موضوع راهبری برنامه‌های قرآنی در آموزش‌وپرورش
پی گیری می‌شود.

وی تصریح کرد: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته در فرآیند تعلیم و تربیت برای آموزش قرآن به دانش آموزان، متأسفانه
دانش آموزان فارغ‌التحصیل، مهارت تلاوت و قرائت قرآن را ندارند؛ بنابراین خروجی این موضوع مطلوب نیست.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: شاید این موضوع علل مختلفی داشته باشد، مانند عمیق نبودن آموزش‌ها یا عدم تمرین و تکرار آموخته‌ها توسط دانش آموزان که باعث می‌شود دانش آموزان چنان‌که بایدوشاید قرآن را تلاوت نکنند.

بطحایی خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد، قدم‌های مؤثری در رفع این مشکل برداشته شود و راهکارهایی را در دست بررسی داریم.

وی بررسی دقیق از میزان آشنایی دانش آموزان با قرآن را ضروری دانست و افزود: محتواهای قرآنی توسط متخصصین تهیه و توسط معلمان قرآن به دانش آموزان طی یک تا 2 ساعت در هفته به دانش آموزان آموزش داده می‌شود.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای نشر قرآن بعداز انقلاب اسلامی، اظهار کرد: به‌زودی کارگروه قرآن تشکیل می‌شود تا نقشه راهی را تهیه و پس از بررسی در جلسه مشترک با فراکسیون قرآنی جهت اجرا به مدارس ابلاغ خواهد شد تا مشکلات روخوانی و روان‌خوانی در گام اول رفع شود.

شایان‌ذکر است، در این جلسه رئیس و اعضای فراکسیون قرآنی مجلس شورای اسلامی و معاونین آموزش ابتدایی، پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش به بحث و بررسی راهکارهای تقویت آموزش قرآنی در مدارس پرداختند.