رونمایی از کتاب‌های مزین به نام شهیدحججی و تمبر مؤلفان کتب درسی

در همایش تجلیل از مؤلفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی، از کتاب‌های مزین به نام شهید حججی و تمبر مؤلفان کتب درسی رونمایی شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در سیزدهمین همایش تجلیل از مؤلفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی و یادواره شهید محسن حججی که با حضور سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، از کتاب‌های مزین به نام شهید حججی از تمبر مؤلفان کتاب‌های درسی نیز رونمایی صورت گرفت

.

شایان ذکر است، در این همایش از 33 اثر برگزیده دانش آموزان، معلمان و دانشگاهیان در فراخوان یادواره شهید حججی تجلیل به عمل آمد و همچنین در فراخوانی که سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با موضوع گرامیداشت مقام شهید محسن حججی اعلام کرده بود، علاقه‌مندان می‌توانستند آثار خود را در زمینه‌های مختلف شعر، داستان، نقاشی، مقاله و...به دبیرخانه ارسال نمایند.

در این مراسم وزیر آموزش‌وپرورش، رئیس پژوهشگاه معارف دفاع مقدس، دبیر کل شورای عالی آموزش‌وپرورش و سرپرست سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی حضور داشتند.

براي مشاهده عكس هاي اين همايش اينجا كليك نماييد.